Sari la conținut
Prima pagină » Învierea de Paști posibil să o petrecem împreună. Raed Arafat a răspuns la scrisoarea preotului Andrei Roșca

Învierea de Paști posibil să o petrecem împreună. Raed Arafat a răspuns la scrisoarea preotului Andrei Roșca

Zilele trecute am publicat scrisoarea deschisă a unui preot către secretarul de stat Raed Arafat. Părintele Andrei Roșca făcea o comparație credibilă între lucrarea preotului ca salvator de suflet și cea a asistenților Smurd, ce intervin, în cazuri dificile, pentru salvarea trupurilor.

Prin această scrisoare părintele cerea deschiderea din nou a bisericilor. Scrisoarea a ajuns la secretarul de stat Raed Arafat și chiar l-a sensibilizat.

Conform părintelui Roșca, Raed Arafat a sunat și în urma unei discuții a promis că va căuta o soluție ca oamenii să participe cel puțin la Slujba Învierii Domnului, de Sfintele Paști. Ce a scris părintele:

„Rugăciunea aduce răspunsuri!

Am reușit să vorbesc azi dimineața cu domnul secretar de stat, dr. Raed Arafat. Mi-a multumit pentru îndrăzneală, m-a ascultat și mi-a promis că va discuta cu ceilalți colegi ca măcar de Înviere, cu reguli, să fim împreună în curtea Bisericii, cântând „Hristos a înviat!”

Am spus acestea ca să ne umplem de mai multă speranță și să ne rugăm mai fierbinte pentru o minune! Doamne miluiește! Înapoi la rugăciune!”


O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

2 comentarii la „Învierea de Paști posibil să o petrecem împreună. Raed Arafat a răspuns la scrisoarea preotului Andrei Roșca”

  1. Doamne ajută 🙏o veste buna dumnezeu niciodată nu ne lasă la greu doamne ajuta🙏🙏🙏să treaca o dată necazul acesta 🌈🌏doamne ferește de rele familia mea si pe toți fa doamne o minune🙏🙏🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *