Sari la conținut
Prima pagină » Fotbalistul Mihai Neșu: „Slava lui Dumnezeu pentru toate!”

Fotbalistul Mihai Neșu: „Slava lui Dumnezeu pentru toate!”

În data de 10 mai 2011 fotbalistul Mihai Neșu cădea secerat în urma unui duel la minge, verdictul medical fiind crunt: vertebră cervicală ruptă. De atunci viața fundașului cu 3 campionate la Steaua şi o Supercupă a României s-a transformat într-o luptă a fiecărui gest, purtată din căruciorul special. Dar această încercare l-a deschis mult spre Dumnezeu.

După anii trecuți de la accident, privește înainte cu optimism: „Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Am ajuns la concluzia că scopul omului pe pământ este dobândirea Duhului Sfânt şi a sfinţeniei. Sfântul Ioan Gură de Aur spunea că cel mai mare dar primit de la Dumnezeu este suferinţa şi boala. Aşa că eu încerc să mulţumesc pentru ce îmi este dat şi sper să îmi dea putere să trec peste fiecare zi”, a mărturisit acesta.

După accident, fotbalistul Mihai Neșu a înfiinţat Fundația Mihai Neșu cu ajutorul căreia ajută copii cu diferite dizabilități neuromotorii. Deschisă în 2015, în prezent Centrul de recuperare din Oradea ajută 80 de copii, totul sub patronajul spiritual al Sfântului Ierarh Nectarie. Centrul s-a extins și pentru a îi ajuta și pe adulți. Propriul său program de recuperare îl îmbină cu orele petrecute cu copiii care îl așteaptă și se bucură de fiecare întâlnire.

„Vreau să fac parte din echipa lui Hristos – dacă nu-L ai pe Dumnezeu, n-ai nimic în viață”, a spus fostul sportiv internațional.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „Fotbalistul Mihai Neșu: „Slava lui Dumnezeu pentru toate!””

  1. Sunt foarte sigură că d-zeu alge pe cei care pot duce o grea cruce în lumea aceasta. Nesu are credință și a reușit să devina ajutor pentru alții.
    Eu mulțumesc bunului d-zeu pentru tot ce mi a dat în aceasta viața și cred cu tărie si în fiecare zi tot mai mult ca exista si ne dă fiecăruia un rol în această viață.
    Bunul d-zeu să ți ușureze crucea Nesu si sa ti țină în suflet bunătatea și voința de a face bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii