Sari la conținut
Prima pagină » Fost campion la box, azi preot cu 7 copii și ajutor al oamenilor din două sate din Oltenia

Fost campion la box, azi preot cu 7 copii și ajutor al oamenilor din două sate din Oltenia

Constantin era un copil sărac din satul Cezieni de Olt. Dar prin antrenamente susținute, a ajuns în lumea boxului: internațional.

În 1999 el a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de Tineret din Houston, SUA, fiind felicitat chiar și de Președintele Bill Clinton.

Ceva însă era incomplet în sufletul său care încă păstra evlavie față de cele ce țin de credință. „Când se scot în pelerinaj moaştele Sfântuluiu Dumitru cel Nou, de undeva, ca din pământ, a apărut o maică. Parcă era venită pentru mine special… Îmi spunea: Știi să te rogi? Am avut aşa un şoc, un blocaj, atunci mi-am dat seama, a fost un moment zero al vieții mele!”

Astăzi părintele Constantin Trăistaru slujește lui Dumnezeu: este preot și tată a 7 copii în satul său natal din Oltenia. Pentru 200 de familii din cele două sate ale comunei Cezieni venirea fostului boxeor a fost ca o rază de lumină sufletească. Un localnic, întrebat despre preotul lor, a răspuns: El e Sfântul Petru, e aici în poarta bisericii tot timpul. 

Fostul boxeor îi ajută cu ce poate în gospodărie pe cei mai în vârstă, la treburi mai grele, dar este aproape și de cei mai mici, a făcut-o chiar și pe şoferul de microbuz şcolar când a fost nevoie.

Cu asemenea oameni România se poate ridica spre un „mâine” mai bun. Doamne ajută!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „Fost campion la box, azi preot cu 7 copii și ajutor al oamenilor din două sate din Oltenia”

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii