Sari la conținut
Prima pagină » Daniel Buzdugan: „Urcați până la Mănăstirea Arnota ca să descoperiți un colț de rai!”

Daniel Buzdugan: „Urcați până la Mănăstirea Arnota ca să descoperiți un colț de rai!”

Daniel Buzdugan a fost din nou pelerin, în căutarea liniștii interioare, de data aceasta la mănăstirea Arnota din Vâlcea.

„Oltenia de sub Munte e o zonă înțesată de mănăstiri foarte vechi, adevărate vetre de spiritualitate și istorie românească. Îmi doream de mult să văd Mănăstirea Arnota și ieri mi-am împlinit visul.

Am plecat din Râmnicu Vâlcea pe la orele 5 ale după-amiezii… Căldura stăpânea totul in calea ei. După un drum de vreo 45 de minute am ajuns la răcoare, în munte. Mănăstirea Arnota este neașteptat de frumoasă! Sunt multe mănăstiri în țara care sunt total necunoscute, și trăim cu impresia că doar cele care sunt super cunoscute sunt și cele mai frumoase”, a scris Daniel Buzdugan,

„Peisajul din jurul mănăstirii este o poveste cu o mare verde, întinsă pe niște valuri înalte de 800-1000 m, sub un cer de un albastru scurs parcă dintr-o petala de miozotis.

De pe un platou din apropierea intrării în mănăstire se poate observa satul și valea Bistriței. Am rămas acolo sus la înălțime pe o băncă, pentru o scurtă rugăciune în mijlocul naturii și pentru a admira ansamblul monahal al Mănăstirii Bistrița.

Vă invit să urcați până la Mănăstirea Arnota ca să descoperiți un colț de rai și să trăiții fiorii înălțării sufletești într-una din curțile Domnului!”  încheiat omul de radio, lansând un îndemn.

Cel mai frumos mesaj aflat de Daniel Buzdugan în orașul Râmnicu Vâlcea a fost un cuvânt al domnitorului Mihai VIteazu: ,, O țară se face pe aceleași pământuri, cu aceeași limbă, cu aceiași strămoși, cu aceleași obiceiuri care trec din tată în fiu.”

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii