Sari la conținut
Prima pagină » Daniel Buzdugan: Pelerinajul de Sfântul Andrei nu e ok, în schimb pelerinajul la secțiile de vot va fi ok…

Daniel Buzdugan: Pelerinajul de Sfântul Andrei nu e ok, în schimb pelerinajul la secțiile de vot va fi ok…

Daniel Buzdugan și-a manifestat, într-o postare pe pagina sa oficială, dezaprobarea față de dubla măsură cu care autoritățile se raportează la viața spirituală din România, dar și față de educație:

„Pelerinajul de Sfântul Andrei de la Constanta nu e ok, în schimb pelerinajul întregii populații a României la secțiile de vot va fi sper ok :).

Au trântit în nas ușile școlilor copiilor noștri că prezintă pericol prezenta lor acolo, dar în schimb ne invită pe noi părinții în școli, ca să îi votăm?! Pe bune?!!”

Cu un alt prilej, omul de radio a susținut poziția pe care ar trebui să o avem, ca creștini, în această pandemie:  

„Orice-ar fi și orice s-ar întâmpla noi, creștinii, nu putem să ne distanțăm față de Dumnezeu! Am fost făcuți de Dumnezeu și am fost făcuți pentru Dumnezeu și cine nu înțelege asta, trăiește o viață fără niciun sens!”

De asemenea Daniel Buzdugan a sugerat deschiderea școlilor, afirmând că școlile nu sunt focare de infecții: „Adică copiii mei se chinuie acasă la mizeria asta de-i zice școală online și eu să dau fugă până la școală la vot?! Dacă s-ar deschide școlile ca în țările civilizate de exemplu, școli care n -au fost focare de infectare, eu o să ies la vot! Altfel nu.

Doamne ajută!”

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii

Vă mulțumim!

2 comentarii la „Daniel Buzdugan: Pelerinajul de Sfântul Andrei nu e ok, în schimb pelerinajul la secțiile de vot va fi ok…”

  1. Dacă ai fi fost la vot, ai fi văzut măsurile de distanțare, igienizare și protecție luate de autorități , măsuri neluate vreodată de BOR in vreo biserică ortodoxă ( banalul gel dezinfectant)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Averea Bisericii