Sari la conținut
Prima pagină » Daniel Buzdugan: „Părintele Florin Danu este un om care ajută oamenii fără niciun ajutor, bătrâni abandonați și copii fără posibilități”

Daniel Buzdugan: „Părintele Florin Danu este un om care ajută oamenii fără niciun ajutor, bătrâni abandonați și copii fără posibilități”

Părintele Florin Danu este un om care ajută oamenii fără niciun ajutor, bătrâni abandonați și copii fără posibilități. Daniel Buzdugan a fost în vizită la așezământul Sfinții Martiri Brâncoveni chiar de hramul satului Lada, unde este paroh părintele.

– Doamne ajută! Părinte Danu, iată-ne ajunși și la parohia dvs. Aici faceți zacusca? (Părintele împreună cu oamenii din sat fac conserve și cresc pui pentru a putea îngriji oamenii din așezământ.)
– Da, Aici s-au făcut zacusca, dulceața… Aici creștem puișorii.
– De câte suflete aveți grijă? a întrebat Daniel Buzdugan
– Suntem cu 80 de porții zilnic, dintre care 60 pentru bătrâni și 20 pentru copiii care mănâncă în timpul săptămânii când vin de la școală iar în week-end se fac 150 de porții.

Dintre bătrâni părintele a explicat că 40 locuiesc permanent în casele așezământului și mai există zece locuri. „Sunt bătrâni care fie au aparținători și au fost aduși de familii, fie de pe stradă și ni i-am luat ca pe bunici ai noștri unde îi îngrijim, au trei mese asigurate, Au peste 65 de ani., 104 ani este seniorul cu cea mai mare vârstă.” a explicat părintele.

Dumnezeu să înmulțească astfel de inițiative în țara noastră!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii