Sari la conținut
Prima pagină » Daniel Buzdugan: „Crăciunul este despre Nașterea Fiului lui Dumnezeu. Asta schimbă total atitudinea sufletească în raport cu sărbătorea Crăciunului!”

Daniel Buzdugan: „Crăciunul este despre Nașterea Fiului lui Dumnezeu. Asta schimbă total atitudinea sufletească în raport cu sărbătorea Crăciunului!”

Daniel Buzdugan a îndemnat la trăirea sărbătorilor în adevăratul lor spirit, așteptarea și nașterea pruncului Iisus: „Nu mai spuneți, vă rog: ,,nu mai sunt sărbătorile cum erau altădată”. PĂI OARE NU NOI NE FURĂM BUCURIA CRĂCIUNULUI?

Asta se întâmplă pentru că ne-am îndepărtat de la adevăratul sens al Crăciunului! Crăciunul nu este numai despre Moș Crăciun și oferte… Crăciunul este despre Nașterea Fiului lui Dumnezeu, iar asta schimbă total atitudinea sufletească în raport cu sărbătorea Crăciunului, altfel vom fi prea nervoși, prea dezamăgiți și prea stresați ca să ne mai bucurăm de încă un Crăciun…

La mulți dintre noi apare și expresia ,,sunt mai obosit după Crăciunul ăsta decât înainte”. Adevărat, pentru că un Crăciun fără o lipsă de trăire în spiritual, în comuniune cu familia dar și cu cei din jur, așa cum ne-a invitat Hristos, nu ne dă energie ci ne consumă energie!”

Doamne ajută să trăim sărbătorile în Duh de adevăr și bucurie!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „Daniel Buzdugan: „Crăciunul este despre Nașterea Fiului lui Dumnezeu. Asta schimbă total atitudinea sufletească în raport cu sărbătorea Crăciunului!””

  1. Mulți dintre noi am uitat faptul că, ,,Sărbătorile de iarnă”, Crăciunul ( de la lat.calacionem,sărb.păgână ) nu este Praznicul creștin al Nașterii Domnului Iisus Hristos,ci doar o sărbătoare a plăcerii gustative,trupești, și nicidecum o Sărbătoare Divină a duhului,a bucuriei familiei că în sânul ei se naște Hristos,Fiul lui Dumnezeu pe pământ și în lumea de azi,la fel de încercată ca și în antichitatea biblică.Prea mult ne-am obișnuit să denaturăm numele acestui mare Praznic al Nașterii Domnului cu reclamele lui moș Crăciun coca-cola,a târgurilor de Crăciun,a cumpărăturilor,a vitrinelor frumos împodobite,a reclamelor tv,radio și internet,dar toate seci,pentru că din păcate din toate acestea am scos ce era mai important,mesajul Dumnezeiesc și pe însuși Fiul lui Dumnezeu Iisus Hristos.El s-a născut în lume în mijlocul celor săraci și umili,nu în palate și vile,îmbelșugate și îndestulate.Câți dintre noi ne mai gândim la cei săraci și umili ? Câți dintre noi În Noaptea Sfântă ne mai gândim la peștera sărăcăcioasă și ieslea Betleemului,la vremurile când bunicii și părinții nștri ne aduceau prin colinde și tradiții creștine în fața ochilor noștri,minunea Întrupării Fiului lui Dumnezeu în lume,pentru ca lumea să fie mai bună.Din păcate azi noi cei din lume ne gândim doar la Pomi cât mai frumos și mai scump împodobiți,la mese cât mai îmbelșugate,la petreceri cât mai pompoase dar toate fără Dumnezeu sau cel mult un mesaj creștin al buzelor și nnu unul pornit din adâncul inimii.Așa în fiecare an vine Crăciunul pe mese,în case,în târguri,la spectacole,în vitrine,oriunde,dar din păcate, numai în suflete… Nu !

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii