Sari la conținut
Prima pagină » Dana Nălbaru: „Vocea mea a strigat către tine, Iisus, Tu mă știi cine sunt”

Dana Nălbaru: „Vocea mea a strigat către tine, Iisus, Tu mă știi cine sunt”

Dana Nălbaru a revenit în muzică și nu oricum, cu un cântec ca o mărturisire de credință, cu versuri ce vorbesc despre căutări și epuizare, despre aflarea unui ajutor în Iisus Hristos.

„Pașii mei s-au oprit la răscruce de drum / N-am știut încotro să mă duc / N-am știut încotro s-o apuc / Mi-a fost frică să nu greșesc iar / Am simțit că e totu-n-zadar / Și sleită-n puteri am căzut/ Vocea mea a strigat către tine, Iisus, Tu mă știi cine sunt, Tu mă vezi, nu m-ascund / Mi-ai promis că de mână mă ții / Tu lumină în viață să-mi fii / Pe genunchi eu strig numele tău, Iisus”.

Dana Nălbaru își anunța prietenii pe Instagram: „În vârf de munte nu te duci în fustă, știu. Am făcut o excepție, însă…. am filmat pentru un cântec pe care l-am compus acum trei luni și la care țin foarte mult. N-a fost ușor, mi-a fost foarte frig, am filmat în nori și vânt, dar cred că va ieși ceva foarte frumos… Când e gata vă arăt ce a ieșit”.

Și a ieșit o piesă plină de emoție care a strâns deja aproape 400.000 de vizualizări și multe comentarii pozitive.

 

„Am plâns de uimire și de bucurie, totodată, ascultând acest cântec. Care nu e doar un cântec, e recunoștința pentru Dumnezeu și recunoașterea lui Iisus în viața ta, și cu siguranță în viața familiei voastre. Ce minunat. Să îi cânți mereu lui Dumnezeu, care ți-a dat glasul acesta frumos. Am nădejdea că o să atingi multe inimi”, a comentat Ileana Lingurar, unul dintre urmăritorii Danei Nălbaru.

„Asta numesc eu curaj! Să cânți despre credința în Dumnezeu…în timpurile astea aiurite, când lumea tot mai oarbă se rostogolește în plasa răului, indecenței, falei, ironiilor, ipocriziilor și a prostului gust. O surpriză cu adevărat plăcuta” a scris un alt fan al interpretei.

În 2003, Dana Nălbaru a părăsit din trupa HI-Q, lansată alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. Deși a mai avut proiecte muzicale independente,  dar s-a dedicat vieții de familie și educației în homeschooling a copiilor Sofia, acum de 16 ani, și Kadri care a împlinit 6 ani, dar și Roxanei (10 ani) care este o fetiță adoptată de Dana și Dragoș Bucur în urmă cu 5 ani.

Dana Nălbaru a răspuns comentariilor: „Am mai compus un cântec. Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Iisus în vremurile noastre. Habar n-am dacă e așa, e ce am simțit să fac și nu cred că datorez vreo explicație nimănui. M-aș bucura, însă, să se mai găsească oameni care, fix în vremurile acestea, să rezoneze cu mesajul”.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii