Sari la conținut
Prima pagină » Dan Negru: De ce se face bășcălie la tv pe seama pelerinajului de la Iași dar este admirație totală pentru pelerinajele din afară?

Dan Negru: De ce se face bășcălie la tv pe seama pelerinajului de la Iași dar este admirație totală pentru pelerinajele din afară?

„Sondajele arată că peste 80 % dintre români se declară religioși. Asta înseamnă că publicul majoritar al televiziunilor e religios.

Totuși, e bășcălie la tv pe seama pelerinajului religios de la Iași. Nu înțeleg argumentul de business al televiziunilor. De ce ți-ai batjocori publicul majoritar ?” se întreabă astăzi Dan Negru.

„Sute de mii de oameni au fost ieri la Fatima in Portugalia la un uriaș pelerinaj creștin. Știrile despre Fatima sunt admirative.

Despre Iasi, batjocoritoare. Pe cât de mult i-am apreciat pe englezi că au stat noaptea la catedrala Westminster din Londra pe atât îi disprețuim pe ai noștri că stau noaptea la Catedrala din Iași…

Suntem buni la etichete si bășcălie. Toți au puterea să eticheteze și să batjocorească.

Doar că puterea e una și autoritatea e alta… Pilat care l-a condamnat pe Iisus avea putere! Iisus , condamnatul, avea autoritate !” a încheiat prezentatorul de televiziune.

Dan Negru a mărturisit cu alt prilej faptul că pe 14 octombrie merge la Iași să ducă flori , chiar de ziua Cuvioasei Parascheva.

Unul dintre cititorii acestei luări de poziție a scris, primind 1000 de aprecieri: „Mass-media poartă o mare parte din vină in ceea ce privește promovarea nonvalorilor, subculturii, a dezinformării….! Un popor fără cultură și fără credință este un popor ușor de manipulat!”

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

6 comentarii la „Dan Negru: De ce se face bășcălie la tv pe seama pelerinajului de la Iași dar este admirație totală pentru pelerinajele din afară?”

  1. De ce fac bășcălie? Pentru că au uitat de Dumnezeu! Eu nu vad nimic rău în toate învățăturile Bisericii.Nu mă interesează ce fac preoții.Nu cred că creștinismul promovează ură, minciuna, viclenia.Pribabil unora nu le cade bine la stomac ce scrie in Biblie.De aceea văd ură aceasta împotriva Bisericii.

  2. Eu cred ca bășcălia pe care o fac este de fapt frustrarea ca Preacuvioasa Parascheva, face mai multa audiență și mai mult rating decât canalele de televiziune.

  3. Bășcălia este lipsa credinței apoi e lipsa educației, Dumnezeu să-i ierte,dar mai devreme sau mai târziu, cei ce fac așa ceva vor plăti pentru ceea ce fac acum ,nu contează rangul sau titlul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii