Sari la conținut
Prima pagină » Dan Negru: „Când eram mic, bunica m-a învățat să nu-i umilesc niciodată pe cei amărâți, pentru că nu știi în care din ei s-a ascuns Iisus”

Dan Negru: „Când eram mic, bunica m-a învățat să nu-i umilesc niciodată pe cei amărâți, pentru că nu știi în care din ei s-a ascuns Iisus”

Săracule e o vorbă pe care o aud de multe ori și sărăcia a devenit azi batjocura unor influenceri sau vedete… În lumea civilizată există campanii împotriva sărăciei. Noi o privim cu aroganța roabelor cu șampanie din cluburile de fițe”, a comentat Dan Negru despre o atitudine pe care observată în societatea noastră.

Dan Negru a fost prezent la Iași la evenimentul organizat de părintele Dan Damaschin pentru ajutorarea copiilor nevoiași să înceapă cu bine școala. „L-am întâlnit zilele astea în Iasi pe Părintele Damaschin. Sunt mii de copii amărâți , de familii nevoiașe care-i poartă recunoștința. Părintele Damaschin e lecția pe care n-o vedem.

Când eram mic, bunica m-a învățat să nu-i umilesc niciodată pe cei amărâți, pe cei loviți de soartă pentru că nu știi în care din ei s-a ascuns Iisus.

România e țara cu cei mai mulți copii expuși la sărăcie din Europa ! Printre ei, undeva, e ascuns Iisus. Pe ei „ni-i trimite sfântul să ne-ncerce mila…”

În urma evenimentului la care a participat și Dan Negru peste 10.000 de copii săraci au fost pregătiți de școală.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii