Dacă ai părăsit Biserica

Dacă ai părăsit Biserica

|
29/03/2021
|
0 comentarii
|

Dacă ai părăsit Biserica fiindcă vrei să stai cât mai departe de oameni fățarnici și posomorâți, va trebui, implicit, să-ți dai demisia de la serviciu, să abandonezi școala, să te separi definitiv de prieteni și de familie, și să te încui într-un dulap.

Adu-ți aminte că oriunde sunt oameni, sunt greșeli și neputințe. E nevoie să începi a vedea Biserica așa cum este ea în țesătura ei intimă, adică o Bethesdă, o bolniță pentru inimile rănite. Într-însa vei găsi întotdeauna persoane răvășite, imperfecte, sângerânde, iscoditoare, agitate.

Printre ele te numeri și tu. Oricât am vrea să ne ascundem, cu toții căutăm tămăduirea. Așa că, atunci când te va trăda, supăra sau înjosi cineva din biserică, pune-ți halatul alb și stetoscopul, și privește-l ca pe un suferind, ca pe un pacient. Tratează-l cu dragoste și bunătate.

Doar cu iubire vei putea schimba urâciunea în frumusețe, și căderea în virtute.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: