Sari la conținut
Prima pagină » Connect-R: Rugăciunea fetiței mele Maia m-a ajutat să aflu de ce sufeream

Connect-R: Rugăciunea fetiței mele Maia m-a ajutat să aflu de ce sufeream

Ștefan Relu Mihalache, cunoscut în lumea muzicii românești sub numele Connect-R, a povestit cum a fost ajutat de rugăciunea fetiței lui Maia să afle de ce suferea timp de un an și jumătate:

„Vă spun o întâmplare 100% reală din viața mea, o întâmplare care mi-a dat foarte mult de gândit. Am trăit un calvar timp de un și jumătate în care am vomitat zilnic. Nu știam de unde vine treaba asta, am început să îmi fac analize, am început să merg pe la doctori, în final, după o endoscopie și o colonoscopie am aflat că am o gastrită. Totuși vomitatul nu era un simptom atât de conform gastritei, să vomiți zilnic tot ce mănânci,” povestește artistul.

„Vă dați seama că am început să mă gândesc, să fiu paranoic și așa mai departe. Mă rog, acum câteva săptămâni s-a întâmplat o minune, „it`s a fact” cum s-ar spune. Am căzut efectiv în genunchi și l-am rugat pe Hristos să îmi spună, dacă este o boală nevindecabilă să știu măcar despre ce este vorba și aia e.

În acea seară, după ce m-am rugat puternic, m-am dus la fiica mea, la Maia, care înainte de culcare își face tot timpul rugăciunea, și am profitat de lucrul acesta. Amintesc că stă scris că „rugăciunea celui neprihănit este fierbinte!”. Și am spus Maiei: „Roagă-te lui Hristos și pentru stomacul meu!”

Maia începe să se roage și în mijlocul rugăciunii își deschide ochii și spune: „Tati, o să se vindece, dar trebuie să mai ai puțină răbdare!” Minunat.

Următoarele trei zile am avut un gând intrus, un gând care nu avea niciun context, îmi apărea în gând o pastă, o pastă albă. Nu înțelegeam de unde vine gândul acesta.

Vorbeam cu oamenii, vorbeam cu cineva și efectiv îmi apărea gândul acesta cu pasta. Zic: „Ce e asta, ce o fi asta?!”
Timp de trei zile m-a bântuit gândul acesta, imaginea aceasta cu o pastă. La un moment dat stând între somn și trezie, efectiv m-am trezit și am zis cu gura mare: Gluten.

Zic ce înseamnă asta, ce „gluten”! Caut imagini cu gluten și prima imagine pe care am găsit-o era exact ca cea care îmi bântuia gândul: o pastă, efectiv! Dau pe YouTube, primul interviu pe care îl găsesc cu o doamnă ce vorbea despre gluten spunea exact așa: „Glutenul când intră în contact cu lichidele din stomacul nostru creează o PASTĂ. Zic, ce e asta, nu se poate așa ceva.

Mă rog, îmi fac un test alergic și aflu că sunt alergic la gluten. Ulterior am descoperit și niște mărturii video, anume o tipă spunea că a avut impresia că este însărcinată pentru că vomita zilnic și zic „nu se poate, e evident, asta e!”

Am eliminat glutenul din alimentația mea și, slavă lui Hristos, nu mai vomit, este extraordinar. Mulți dintre voi probabil m-ați văzut și la emisiunea „Asia Expres” unde vomitam efectiv fără să știu de la ce și fără să am un motiv conștient.

Iată, puterea lui Hristos, și e prima oară când fac o mărturisire de genul acesta. Am tot încercat să fac diferența pe această conjuncție de „a îl crede pe Hristos” sau „a crede în Hristos”. Ulterior am ajuns la ideea că ambele sunt la fel de mari, anume a îl crede pe Hristos, ca mesaj, și a crede în Hristos, ca putere, pentru că stă scris: „Tot ce veți cere în numele Meu veți primi.”

Am ținut să vă spun toată povestea asta, exact cum a decurs ea, pentru că iată că rugăciunea celui neprihănit este fierbinte, așa cum vă spuneam mai devreme. Cred că a contat și rugăciunea mea dar mai ales rugăciunea Maiei care este neprihănită și a funcționat extraordinar!

Știu, nu mai e la modă, trăim era tehnologiei și toată lumea începe să vadă altfel lucrurile. Doar că Hristos este atemporal, aspațial, așa că îndrăzniți să cereți pentru că veți cere. Hai, să fiți!”

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „Connect-R: Rugăciunea fetiței mele Maia m-a ajutat să aflu de ce sufeream”

  1. Pingback: Connect-R: „Toți luptăm cu aceleași tentații. Nu confundați Ortodoxia cu cei ce slujesc ortodoxiei!” | Averea Bisericii

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii