Sari la conținut
Prima pagină » Buna Maria: „Am băgat degetul în candelă la Sf. Nectarie şi mi-am băgat în ochi. Cât de mărunt ar fi, citesc acum.”

Buna Maria: „Am băgat degetul în candelă la Sf. Nectarie şi mi-am băgat în ochi. Cât de mărunt ar fi, citesc acum.”

Buna Maria are 89 de ani și locuiește în județul Brașov. Cu vârsta problemele legate de vedere s-au acutizat, având dificultăți de vedere chiar și cu ochelarii. Acum însă opt ani o întâmplare i-a schimbat viața.

“Am avut ochelari de la 42 de ani. Acum 7–8 ani nu mai vedeam nici cu ochelari. Mă mâncau ochii şi mă frecam la ochi. Am băgat degetul în candelă la Sf. Nectarie şi mi-am băgat în ochi. M-a usturat, am zis “Ce-o vrea Dumnezeu!”. Rămâneam oarbă…

Am mai băgat o dată şi am băgat şi ochiu ălălant. Marţi seara la biserică la noi. Când m-am sculat dimineaţa am luat cartea, cum eram copil aşa am văzut să citesc şi aşa văd. Cât de mărunt ar fi, citesc. “

Mărturia și imaginea au fost preluate de fotograful Vlad Dumitrescu, un apropiat al satului românesc, în luna ianuarie a anului 2023. Este o adevărată minune, greu de explicat în termeni raționali.

Dar acesta este înțelesul unor asemenea întâmplări prin care Dumnezeu se descoperă și lucrează în lume. Chiar Sfântul Ierarh Nectarie din Eghina spunea în timpul vieții sale : „Cei care nu cred în minuni, neagă faptul că Dumnezeu se poate descoperi lumii, fiindcă minunea nu este altceva decât revelația lui Dumnezeu în lume.”

Slavă Bunului Dumnezeu pentru toate!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii