Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizată

Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizată

|
19/03/2021
|
0 comentarii
|

Biserica de lemn din Parcul IOR din București a fost găsită vandalizată în dimineața zilei de 19 noiembrie. Mai multe icoane pictate pe sticlă, de pe peretele exterior din pridvor, au fost profanate.

Printre înscrisurile lizibile, unele fac trimitere la manifestațiile Black Lives Matter din Statele Unite, altele la lgbt.

Biserica de lemn „Pogorârea Sfântului Duh” a fost construită după modelul bisericilor de tip maramureșan, în apropierea podului. A fost sfințită în anul 1994, părintele Adrian Niculcea fiind cel ce s-a ocupat de proiect.

Din comunitatea bisericii fac parte aproximativ 1.500 de familii din cartierul Titan. Părintele s-a implicat în unele ateliere cu copiii, organizând activități de creație plastică și meditații pentru copii. De asemenea a fost ajutat un grup cu deficiențe în auzire, atât cu alimente și alte ajutoare, cât și pe linia comunicării spiritualității creștine, prin limbajul mimico-gestual.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: