Aparat pentru 180 de teste simultane de COVID19 donat de Arhiepiscopia din Iași

Aparat pentru 180 de teste simultane de COVID19 donat de Arhiepiscopia din Iași

|
13/04/2020
|
0 comentarii
|

Arhiepiscopia Iaşilor a donat Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Iaşi un analizator automat MAGLUMI 800 capabil să facă 180 teste de coronavirus simultan.

Aceasta este „asemenea Mariei sora lui Lazăr care a oferit un „dar de mare preţ” pentru Mântuitorul Hristos, eveniment relatat la Ioan 12:3” spune agenția Basilica .

Donația are valoarea de 143.556 lei fiind relaizată din fondurile bisericii și dintr-o campanie de finanțare re alizată pe siteul Fiideajutor.ro.

MAGLUMI 800 este un aparat de ultimă generație care oferă rezultate precise în timp scurt și va putea fi folosit în laboratorul clinicii și pentru alte teste imunologice.

De la începutul cantinei ajutorul oferit de Biserica Ortodoxă (doar cel știut și pe care am putut să îl cuantificăm) s-a ridicat la 1.500.000 de euro.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: