Sari la conținut
Prima pagină » Anca Sigartău, vindecarea sa în chip minunat : „Înăuntrul meu știam că, dacă Dumnezeu vrea, orice e posibil.”

Anca Sigartău, vindecarea sa în chip minunat : „Înăuntrul meu știam că, dacă Dumnezeu vrea, orice e posibil.”

Anca Sigartău este o actriță foarte apreciată din România, probabil mulți își aduc aminte de rolul din „Liceenii”, de asemenea probabil au văzut-o pe o scenă de teatru. Actrița este apropiată bisericii ortodoxe și a fost implicată în trecut în campania pentru ora de religie în școala românească, dar și în alte proiecte ale bisericii ortodoxe.

De curând Anca Sigartău a trecut printr-o grea încercare: a primit diagnosticul de cancer în stadiu avansat, medicii i-au spus că va mai trăi probabil un an.

Inițial doctorul nu i-a spus cât de grav este, doar i-a prescris un tratament la Fundeni. Soția medicului era prietena sa și aflând că nu a urmat tratamentul, i-a spus că lucrurile sunt grave.

„În momentul în care am cerut să plec din spital, medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec, pentru că este o tumoră care se dezvoltă. A crescut opt centimetri în trei săptămâni pe citostatice. Nu era normal”, a povestit Anca Sigartău la emisiunea „Voi cu Voicu”, la Antena 3.

După șocul acestei vești și tratament, nu a mai vrut să stea în spital, a vrut să își pregătească sufletul pentru orice, să țină postul Crăciunului: „Atunci a fost momentul în care am spus, cu toate astea, că vreau să mă duc acasă. Am știut despre post că începe pe 15 noiembrie, Postul Crăciunului. Știam de la bunica mea că așa începe postul. Așa am știut că vreau să mă duc să țin post.

Dar nu a fost o înțelegere cu Dumnezeu, că dacă țin postul mă fac bine. Eu știam că mor, că nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc, mai mult. Știam că nu mai am foarte mult și am vrut să mă pregătesc….

Apoi, pe 20 decembrie, când am fost la control, doctorul a spus: «Unde este tumora? Ce ai făcut?». I-am zis: «Eu vă spun ce am făcut, dar nu o să mă credeți. Am ținut post, atât». Înăuntrul meu știam că, dacă Dumnezeu vrea, orice e posibil. Cum să nu crezi? Nu am avut nicio gândire pozitivă când am ținut postul, știam că mor. Nu am făcut niciun pact cu Dumnezeu și nici nu voi face”, a mai spus actrița.

Tumoarea nu mai ieșea în analize și nu a fost găsită o explicație coerentă, cum s-a vindecat Anca Sigartău. Postul, rugăciunea, împăcarea ei cu ce putea să se întâmple, tratamentul, toate la un loc, cum au dus la acest deznodământ.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii