Sari la conținut
Prima pagină » 150 de bătrâni sunt îngrijiți la Mănăstirea Bogdănești

150 de bătrâni sunt îngrijiți la Mănăstirea Bogdănești

Preotul Gheorghe Loghinoaia, de la Mănăstirea Bogdănești județul Suceava, are în grijă zilnic peste 150 de suflete. Acesta a construit un cămin de bătrâni, unde are grijă ca vârstnicii care nu mai au pe nimeni pe lume să aibă unde să doarmă și ce să mănânce. Tot mănăstirea se ocupă și de sănătatea lor .

Mănăstirea se află la 15 kilometri distanță de municipiul Fălti­ceni în comuna Bogdănești. Ea fost ridicată de , voievodul Bogdan I (1359 – 1365), cunoscută ca mănăstirea Bogdana, schitul Bogdănești sau Bogoslovul. Mănăstirea a fost redeschisă în 1994.

Părintele Loghinoaia nu primește un ajutor de la autorități, tot sprijinul pentru această lucrare îl are de la Oameni și, evident, din ce se produce în mănăstire.

De asemenea în spatele mănăstirii există și un cimitir unde sunt înmormântați cei ce trec la Domnul în

Dacă aveți de făcut o pomenire , o milostenie , un parastas nu ezitați să mergeți acolo, acum așezământul „Acoperământul Maicii Domnului” trece printr-o perioadă mai grea. Puteți ajuta și cu distribuirea acestui apel.

Părintele Loghinoaia Gheorghe poate fi contactat la tel: 0733077660. Adresa mănăstirii este sat Bogdănești, Comuna Bogdănești, Drumul Postei nr. 6, jud. Suceava.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii