1,484,000 euro este ajutorul Patriarhiei Române pentru cei încercați de pandemie

1,484,000 euro este ajutorul Patriarhiei Române pentru cei încercați de pandemie

|
08/04/2020
|
0 comentarii
|

Conform unui comunicat al Patriarhiei Române contribuția bisericii ortodoxe a fost de peste 7 milioane de lei până în prezent în ajutorarea celor afectați de pandemie.

În principal Biserica a avut două direcții de acțiune: ajutorarea persoanelor vulnerabile, izolate din cazua pandemiei acasă, și sprijinirea spitalelor și centrelor medicale și de carantină cu logistică, donații de produse alimentare, produse igienico-sanitare și aparatură medicală.

Nu a fost neglijat nici suportul spiritual și psihologic, preoții parohi ținând legătura prin mijloace de comunicare la distanță cu membrii comunităților.

Până în prezent, contribuţia totală a Patriarhiei Române la ajutorarea tuturor celor greu încercați de efectele acestei epidemii se ridică la valoarea de 1,484,000 euro.

(n.r. Am convertit sumele în euro la cursul mediu BNR din martie de 4,82 lei/euro)

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: