Un spital din Botoșani a primit aparatură medicală de la comunitatea parohială a Catedralei Naționale

5

Un spital din Botoșani a primit aparatură medicală de la comunitatea parohială a Catedralei Naționale

|
02/10/2019
|
0 comentarii
|

Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au oferit aparatură medicală în această săptămână Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani, informează Agenția Basilica.

Este vorba despre Secția de Pediatrie care a fost dotată cu trei injectomate Alaris, două electrocardiografe Schiller, două monitoare Nihon Kohden cu accesorii de neonatologie, un defibrilator manual Zoll și hârtie EKG pentru electrocardiograf, toate în valoare aproximativă de 25.000 de euro. Produsele sunt „extrem de necesare pentru creșterea actului medical”, a declarat pentru Monitorul de Botoşani medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului de Urgență.

Nu este prima vizită a voluntarilor Catedralei Naționale aici, la începutul anului fiind donată și altă aparatură printre care un ecograf multifuncțional și 15 aparate cu aerosoli Fazzini.

Comunitatea voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului este coordonată de părintele Ciprian Grădinaru.

Această comunitate este implicată activ în organizarea campaniei naționale de donare de sânge în care s-au strâns peste 16 tone de sânge și în utilarea unor centre medicale și spitale cu echipamente medicale.

Politică comentarii

Siteul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Totuși, de prea multe ori, exprimarea lor se face într-un mod extrem de agresiv, fără coerență, și denotă mai degrabă un patos extrem decât o atitudine rațională.

Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.

Comentarii de tipul "toți preoții sunt niște X", "am văzut eu pe unul care...", "biserica este doar...", nu aduc absolut nicio contribuție.

Comentariile anonime vor fi cel mai probabil șterse, mai ales dacă sunt agresive (de orice parte s-ar poziționa). Pentru mai multe detalii legate de politica noastră privind comentariile, citește aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *