Rugăciune pentru victimele din „Colectiv”

Rugăciune pentru victimele din „Colectiv”

|
03/11/2015
|
0 comentarii
|

În această dimineață la catedrala patriarhală cei prezenți s-au rugat împreună pentru tinerii ce au murit în incendiul de la “Colectiv”. Părintele Patriarh Daniel a condus soborul de preoţi şi a rostit pomelnicul celor trecuți la Domnul.

În mod excepțional în cadrul slujbei de parastat s-a cântat Hristos a înviat! Au fost evocați cei doi eroi-martiri, CLAUDIU şi ADRIAN, care și-au dat viețile pentru salvarea celor prinși în incendiu. “Oamenii nu mor, ci se mută de la viaţa pământească, la cea cerească”, a spus Părintele Patriarh. “Cine are credinţă nu moare, ci are viaţă veşnică”.

Părintele Patriarh ne-a îndemnat să preţuim viaţa şi “să avem credinţă puternică în iubirea lui Dumnezeu. Niciodată nu trebuie să-i judecăm pe cei trecuţi din această viaţă, pentru că trecerea este o taină”, iar rugăciunea pentru cei trecuţi la Domnul este iubire. „Ei ştiu ce facem pentru ei!”.

Părintele Patriarh Daniel a lansat îndemnul de a fi cu toții alături de familiile îndoliate și de cei răniți.

Pe Facebook a fost lansată o chemare similară pentru seara de marți, 3 noiembrie 2015, ora 20, când părintele paroh Marius Cojocaru împreună cu cei prezenți se vor ruga la locul tragediei pentru cei răniți și pentru cei plecați la Domnul.

 

 

 

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: