Pr Ioan Danci: „Să nu te oprești din nevoința ta de a te face cunoscut lui Dumnezeu”

Pr Ioan Danci: „Să nu te oprești din nevoința ta de a te face cunoscut lui Dumnezeu”

|
10/05/2022
|
0 comentarii
|

Să nu-ți dorești niciodată să te cunoască oamenii, căci atunci vei fi cel mai judecat, dar niciodată să nu te oprești din nevoința ta de a te face cunoscut lui Dumnezeu, de a te descoperi total Lui și atunci vei fi cel mai protejat și iubit om de pe pământ!

Și totuși, Dumnezeu este atât de Bun și de Minunat! Încă ne suportă, ne iartă în fiecare zi și așteaptă îndreptarea noastră, revenirea la normalitate, la înțelegere, la compasiune, la iertare! Uitându-ne în jur vedem cum o rachetă, un tanc, distruge averea agonisită de om într-o viață! De aceea sunt atât de fericit că pot investi în veșnicie, că tot ceea ce am, sunt hainele de monah pe care le port!

Lumea clocotește peste tot, tot felul de fenomene ce nu s-au mai întâlnit pană acum în lumea aceasta! Oare de ce toate acestea? De ce atâta ură, când ar putea fi numai iubire? De ce s-au schimbat asa de mult oamenii în ultimii cincizeci de ani în rău?

Strângeți averi acolo unde molima, rugina, războiul, furul, răutatea, omul, stricăciunea nu le atinge și moartea nu le poate fura! În rest să avem credință și nădejde. Să plecăm genunchii la rugăciune, să deschidem inima pentru primirea lui Dumnezeu și mintea să o umplem de Hristos! Să nu ne pierdem speranța niciodată! Dumnezeu dacă credem cu adevărat, face minuni!

Noapte binecuvântată să fie peste lumea toată! Nu vă culcați fără să vă rugați și fără să iertați și fără să vă închinați! Înger la somn pentru fiecare om!

Hristos a Înviat! Bucuria noastră a tuturor!

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: