Povestea preotului care a dus 225 de copii la mare

Povestea preotului care a dus 225 de copii la mare

|
20/08/2020
|
0 comentarii
|

Părintele Dan Damaschin este preot misionar la Spitalul Cuza-Vodă din Iași. Și un fel de Moș Crăciun, cu normă întreagă, pentru mulți copii din Iași și vecinătăți.

În luna august părintele Damaschin a organizat, cu ajutorul donatorilor, vacanța la mare pentru 225 de copiii din mai multe familii nevoiașe.

Preotul ieşean nu este la primul proiect de acest fel, campaniile aducând o bucurie copiilor din împrejurimile Iaşiului.

„Marea Vieții 2020, o zi cât o mare de bucurii! 222 și încă de copiii la malul mării, zice lumea, nu-i de ici colea. Treziți, spălați, rugați, hrăniți, marinați, ciocalizați, citiți, iarăși hrăniți, un pic culcați, covrigărați, bronzați, aerosolați, cinați, serbați, îndulciți, binecuvântați și aspru vegheați…

Cam așa trece o zi de tabără la malul mării.” , a scris părintele pe pagina sa.

Copiii au vârsta cuprinsă între 2 şi 19 ani și au fost împărțiți în două grupe. După încheierea taberei la mare, „vacanța” părintelui Damaschin se încheie deoarece în fiecare septembrie preotul ieşean a desfășurat o campanie dedicată începutului de an școlar.

Este vorba despre pregătirea pentru şcoală a copiilor care au posibilități mai reduse, aproximativ 7.000 de copii beneficiind de ajutorul venit prin Asociația „Glasul Vieții”.

Cei care doresc să se implice în susținerea viitorului acestor copii, îl pot contacta pe Părintele Dan Damaschin pe pagina de facebook.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: