Părintele ce a visat un orfelinat

Părintele Claudiu Banu, Techerghiol

Părintele ce a visat un orfelinat

|
11/02/2019
|
0 comentarii
|

În urmă cu cinci ani părintele Claudiu Banu a avut un vis, un vis mai puțin obișnuit: a văzut o casă unde copii cu tristețea întipărită pe chipuri veneau și își recăpătau bucuria.

De atunci gândul fiecărei zile începe cu acel vis. Comunitatea din parohia Sfântul Mina, dar nu numai de aici,  a răspuns cu însuflețire la apelul de ajutor al părintelui și astfel pe strada Victoriei din Techirghiol, cărămidă cu cărămidă, s-a înălțat „un mic palat al bucuriei” cu 17 camere, deocamdată la roșu cum se spune.

Este un model de împreună lucrare a oamenilor de bine, a credinței în Hristos Domnul! Fiecare a avut rolul lui și visul de acum patru ani a întrupat o realitate. 50 de copii orfani, dar și copii ce au rămas pe drumuri împreună cu mamele lor, își vor regăsi zâmbetul aici. Bănuț cu bănuț, ajutoare până acum au intrat între rosturile acestui vis frumos 200.000 de euro. Casa este concepută ca un mare cămin pentru o familie cu 50 de copii, pe o suprafață de aproape 700 de metri pătrați.  A fost ca un bulgăre ce a fost împins înspre inimile oamenilor iar acestea au rezonat extraoordinar.

Aceasta este România frumoasă, a celor ce înmulțesc bucuria dobândind prin dăruire!

Politică comentarii

Siteul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Totuși, de prea multe ori, exprimarea lor se face într-un mod extrem de agresiv, fără coerență, și denotă mai degrabă un patos extrem decât o atitudine rațională.

Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.

Comentarii de tipul "toți preoții sunt niște X", "am văzut eu pe unul care...", "biserica este doar...", nu aduc absolut nicio contribuție.

Comentariile anonime vor fi cel mai probabil șterse, mai ales dacă sunt agresive (de orice parte s-ar poziționa). Pentru mai multe detalii legate de politica noastră privind comentariile, citește aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *