O minune de azi a Sfintei Paraschiva

O minune de azi a Sfintei Paraschiva

|
11/10/2020
|
0 comentarii
|

„O minune de azi a Sfintei Paraschiva, ocrotitoarea Moldovei, arestată de anti-creștini …

– Sărut mâna!
Părinte,am plecat dimineață spre Sfânta gândind să transmit mesajul dvs. de iubire, să duc o floare, să pomenesc familia și prietenii, inclusiv cei virtuali.

Eu stau în Iași, dar am de gând să mă mut într-o comuna din apropiere și de curând mi-am schimbat buletinul.În apropierea Catedralei mi-am dat seama ca nu o să pot intra. Într-adevăr jandarmii nu mi-au dat voie. O voluntară a luat floarea să o ducă la raclă. Eu am rămas plângând. Puteam să îmi fi schimbat buletinul oricând, nu eram obligată să îl schimb, mai ales ca nu m-am mutat încă. Am simțit că din cauza păcatelor mele s-a întâmplat așa ca să nu fiu primită.

M-a văzut o femeie plângând și a venit la mine. Mi-a dat buletinul ei, baticul ei, mi-am pus geaca că să nu fiu recunoscută în haina de dinainte, m-am dus la alt jandarm, am pus degetul aproape involuntar pe fotografie când am arătat buletinul și am intrat.

Pe femeia aceea am văzut-o prima dată în viață astăzi”.

Întâmplare consemnată de părintele Ioan Istrati

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: