Noi proiecte inițiate de profesorul de religie care a făcut credit pentru elevii lui

oradereligie

Noi proiecte inițiate de profesorul de religie care a făcut credit pentru elevii lui

|
29/08/2019
|
0 comentarii
|

Profesorul de religie Vasile Postolachi este cunoscut pentru gestul lui frumos de a-și duce elevii într-o excursie de Centenar, chiar dacă pentru aceasta a trebuit să facă un credit bancar. Acesta a expus săptămâna trecută într-un interviu alte proiecte de viitor pentru copiii de pe ambele maluri ale Prutului.

Astfel, primul dintre obiectivele enumerate de profesorul de religie este să ajute Gimnaziul din Cioara, raionul Hîncești, care a intrat în renovare și nu dispune de suficiente fonduri pentru reabilitare.

Tot în zona Basarabiei, Vasile Postolachi a menționat excursiile în România pe care vrea să le organizeze cu copiii din satele Tălăiești și Cioara, din dorința ca elevii de pe ambele maluri ale Prutului să cunoască din frumusețea țării noastre.

Ajutat de inițiativa unui profesor din Spania, profesorul dorește să inițieze și realizarea unui schimb de experiență pentru copiii din Țara Bascilor cu cei de pe malul Prutului.

Motivația proiectului, a afirmat Vasile Postolachi, „reiese din situația asemănătoare a copiilor din Țara Bascilor și cei de pe malul Prutului, ambele așezări fiind așezate la granițele dintre două țări”.

Reamintim faptul că la finele lunii mai, profesorul botoșănean a organizat, din bursa lui de doctorat, un tur de trei zile al celor mai importante obiective turistice din Neamț și Suceava pentru 8 copii din Botoșani și 8 din Republica Moldova.

Profesorul de religiei poate fi contactat prin intermediul paginii sale de Facebook.

Politică comentarii

Siteul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Totuși, de prea multe ori, exprimarea lor se face într-un mod extrem de agresiv, fără coerență, și denotă mai degrabă un patos extrem decât o atitudine rațională.

Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.

Comentarii de tipul "toți preoții sunt niște X", "am văzut eu pe unul care...", "biserica este doar...", nu aduc absolut nicio contribuție.

Comentariile anonime vor fi cel mai probabil șterse, mai ales dacă sunt agresive (de orice parte s-ar poziționa). Pentru mai multe detalii legate de politica noastră privind comentariile, citește aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *