Un băiat de 5 ani a supraviețuit după ce a fost aruncat de la al treilea etaj al unui mall. Mii de oameni s-au rugat pentru el

landen2

Un băiat de 5 ani a supraviețuit după ce a fost aruncat de la al treilea etaj al unui mall. Mii de oameni s-au rugat pentru el

|
07/09/2019
|
0 comentarii
|

Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie în acea zi de 12 aprilie. Băiețelul nu îl întâlnise niciodată pe bărbatul care l-a atacat. Landen era cunoscut în comunitate ca un băiat drăguț, amabil, căruia îi plăcea fotbalul. Era în vizită la mall cu mama sa și un alt copil, conform ziarului Star Tribune. Deși „Mall of America” are un personal de securitate de 150 de persoane, atacul nu a putut fi evitat.

Copilul de 5 ani a fost aruncat peste balustrada etajului al treilea din „Mall of America” din Minnesota iar căderea s-a produs lângă scara rulantă de la parter, pe pardoseală. În chip minunat însă copilul a supraviețuit, fiind între viață și moarte. După operații multiple și o recuperare neașteptată, părinții au anunțat joi că fiul lor s-a întors acasă și au spus că se bucură de ajutorul și binecuvântarea Domnului.

Familia a mulțumit tuturor celor care s-au rugat pentru ei în ultimele cinci luni: „Ne-ați ajutat să avem speranță și ne-ați arătat marea iubire a lui Dumnezeu aici pe pământ, chiar și în cele mai întunecate zile”, a scris tatăl, citat de site-ul Christian Post.

Atacatorul se numește Emmanuel Deshawn Aranda, cu antecedente violente, un tânăr de 24 de ani. Aranda a spus anchetatorilor că a mers la mall „în căutarea cuiva pe care să-l ucidă”. Aranda a pledat vinovat și a fost condamnat la 19 ani de închisoare.

La proces tatăl băiatului a avut o declarație către acuzat: „Ai ales să asculți părțile cele mai rele din tine în acea zi. Ai ales răul, să-ți urmezi ura și să-l rănești pe băiatul meu iubit. Vreau să știi că te iert, nu pentru că ceea ce ai făcut a fost OK, nu pentru că vreau, ci pentru că Dumnezeu vrea să fac asta.”

Căderea de la etajula al treilea a provocat băiatului o traumă severă a capului și fracturi multiple în brațe și picioare. În ciuda gravității căderii, Landen a luptat în fiecare zi pentru recuperarea sa: „În timp ce miracolul supraviețuirii sale este cel pe care îl sărbătorim și îi mulțumim lui Iisus în fiecare zi, vreau să spun, de asemenea, că dragul nostru băiat a făcut față unei recuperări provocatoare”, a scris familia într-o postare.

„Suntem foarte recunoscători și ne bucurăm de binecuvântările Domnului pentru familia noastră. Continuăm să cerem ca puterile Sale de vindecare să ne ghideze pe noi și să ghideze echipa de îngrijire a fiului nostru, când intrăm în următoarea fază de recuperare, care include reabilitarea continuă în ambulatoriu pentru leziunile multiple și adaptarea la viața nouă la domiciliu și la școală.”

Politică comentarii

Siteul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Totuși, de prea multe ori, exprimarea lor se face într-un mod extrem de agresiv, fără coerență, și denotă mai degrabă un patos extrem decât o atitudine rațională.

Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.

Comentarii de tipul "toți preoții sunt niște X", "am văzut eu pe unul care...", "biserica este doar...", nu aduc absolut nicio contribuție.

Comentariile anonime vor fi cel mai probabil șterse, mai ales dacă sunt agresive (de orice parte s-ar poziționa). Pentru mai multe detalii legate de politica noastră privind comentariile, citește aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *