Miliardarul Philip Ng Chee: „Doar o viață în Hristos ne face compleți”

PhilipNg

Miliardarul Philip Ng Chee: „Doar o viață în Hristos ne face compleți”

|
03/09/2019
|
0 comentarii
|

Philip Ng Chee Tat este cel mai bogat om din Singapore, conform unor statistici pentru anul 2018. Acesta a șocat publicul de curând afirmând că „a trăi fără Iisus și a te concentra pe lucruri materiale este un mod trist de a trăi”.

Magnatul a mărturisit că este un creștin înflăcărat și dedică principalele gânduri ale zilei pentru a își aduce viața mai aproape de învățătura adusă de Hristos acum 2000 de ani. Într-un interviu Philip a mai spus că oamenii sunt incompleți, și ceea ce aduce echilibru și îi face întregi este nimeni altul decât Iisus. „Am descoperit că toți suntem rupți, cu toții avem o piesă lipsă. Pentru mine, am descoperit că piesa care lipsea era Dumnezeu în Iisus Hristos ”, a spus miliardarul. Părerea sa este că, odată conștientizată această lipsă, deplin în Hristos omul devine întreg și viața sa capătă altă consistență.

După căutări pentru Philip Ng Chee Tat calea de a atinge fericirea și de a trăi o viață împlinitoare a fost prin recunoașterea unei abordări greșite: „O viață mai bună, un scop mai bun, mai bine pentru mine și tot mai bine. Căutam în direcția greșită”, a adăugat el. Bogatul dezvoltator a spus că viața lui a luat o întorsătură când a descoperit dragostea lui Dumnezeu. „Cu siguranță depășește mulțimea de bani și lucruri materiale pe care le-ai putea avea. Aceasta începe cu acceptarea faptului că ești spart și îți lipsește o piesă. Pentru mine, personal, această piesă care lipsea era Domnul nostru Iisus Hristos ”.

Philip este directorul executiv (CEO) al Far East Organization Centre Pte. Ltd, cel mai mare dezvoltator din Singapore. Din 1986, miliardarul a fost consultant pentru proiectele în Hong Kong și China ale grupului Sino, cu atribuții de planificare și îndrumare a activităților de dezvoltare. De asemenea, a fost consilier strategic al Far East Orchard Limited începând cu 1 ianuarie 2013. Conform Bloomberg a construit peste 770 de dezvoltări imobiliare în Singapore. Compania la care este acționar cu fratele său este implicată în construirea unui eco-oraș în China ce va fi gata în 2020.

Politică comentarii

Siteul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Totuși, de prea multe ori, exprimarea lor se face într-un mod extrem de agresiv, fără coerență, și denotă mai degrabă un patos extrem decât o atitudine rațională.

Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.

Comentarii de tipul "toți preoții sunt niște X", "am văzut eu pe unul care...", "biserica este doar...", nu aduc absolut nicio contribuție.

Comentariile anonime vor fi cel mai probabil șterse, mai ales dacă sunt agresive (de orice parte s-ar poziționa). Pentru mai multe detalii legate de politica noastră privind comentariile, citește aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *