Maicile de la Valea Bistrei ridică o casă nouă pentru 7 copii

valeabistrei

Maicile de la Valea Bistrei ridică o casă nouă pentru 7 copii

|
08/11/2019
|
0 comentarii
|

Maicile și părintele Mihail de la Mănăstirea Valea Bistrei, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Irineu al Albei Iulii, au început în acest an construcția unei case pentru o familie nevoiașă cu 7 copii din comuna Valea Bistrei. Cei șapte copii au vârste cuprinse între 7 și 15 ani.

Cu darul lui Dumnezeu casa s-a înălțat până la acoperiş. Anul ce vine urmează a fi lucrată partea de finisaje, pentru a putea oferi un cămin cald şi primitor acestei familii.

Dacă doriți să fiți parte din acest proiect, îi puteți susține în acest demers cu un ajutor financiar pe contul Mănăstirii Valea Bistrei, deschis la BCR Cîmpeni, IBAN RO14RNCB0008021188000001, cod fiscal 14064837.

De asemenea este binevenit ajutorul material, din materiale de construcție sau alt necesar ce poate fi folosit pentru finalizarea casei.

Mănăstirea Valea Bistrei se află situată pe valea Arieșului, în munții Apuseni, județul Alba. Aceasta este pagină de Facebook a mănăstirii, există și un telefon de contact: 0744 382 696.

Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți! Unde omul voiește, Dumnezeu zidește!

Politică comentarii

Siteul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Totuși, de prea multe ori, exprimarea lor se face într-un mod extrem de agresiv, fără coerență, și denotă mai degrabă un patos extrem decât o atitudine rațională.

Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.

Comentarii de tipul "toți preoții sunt niște X", "am văzut eu pe unul care...", "biserica este doar...", nu aduc absolut nicio contribuție.

Comentariile anonime vor fi cel mai probabil șterse, mai ales dacă sunt agresive (de orice parte s-ar poziționa). Pentru mai multe detalii legate de politica noastră privind comentariile, citește aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *