Filmul „Neplanificat” inspiră desfășurarea unor privegheri ce susțin viața

candle

Filmul „Neplanificat” inspiră desfășurarea unor privegheri ce susțin viața

|
13/04/2019
|
0 comentarii
|

Filmul „Neplanificat” inspiră desfășurarea unor privegheri ce vor avea loc în această seară, la lumina lumânărilor, în întreaga Americă. Astfel în seara de sâmbătă, 13 aprilie, oamenii vor înconjura în tăcere centrele Planet Parenthood, sunt așteptați să participe mii de susținători ai vieții. Filmul „Neplanificat” prezintă povestea unei directoare Planet Parenthood care și-a părăsit funcția după ce a participat la un avort ghidat cu ultrasunete. Abby Johnson a devenit ulterior una dintre cele mai cunoscute voci pro-life.

Pentru cei ce nu știu, Parenthood Planificat este cel mai mare furnizor american de proceduri de avort și efectuează mai mult de 36% din toate avorturile în Statele Unite în fiecare an.

S-au anunțat până în acest moment mai mult de 140 de astfel de manifestări pentru această seară, în 37 de state. Privegherile la lumina lumânărilor vor include și momente de rugăciune pentru cei aflați în cumpănă. În mai multe locații femeile vor împărtăși poveștile lor despre felul în care avortul a condus la ani de durere și suferință, încurajând mamele să nu facă aceeași alegere tragică.

„Comunitatea pro-viața răspunde la durerea și suferința avortului prin întoarcerea la rugăciune”, a declarat Eric Scheidler, directorul executiv al Ligii Pro-Life Action.

„Filmul Neplanificat a devenit o chemare la acțiune pentru mișcarea pro-viață”, a remarcat co-directorul evenimentului Mark Harrington, director executiv al Creat Equal. „Mii și mii de oameni au fost inspirați de acest film pentru a se implica activ în mișcarea pro-life pentru prima dată. Sâmbăta aceasta este primul pas critic pentru mulți dintre acești noi oameni ce vin în întâmpinarea vieții.”

Manifestările sunt un proiect comun al Ligii Pro-Life Action, Creat Equal și „Cetățenii pentru o Societate Pro-Life”, alături de o coaliție de peste 75 de organizații locale și grupuri naționale pro-viață. Sute de mitinguri #DefundPP organizate de #ProtestPP în 2017 și 2018 au fost esențiale pentru a determina administrația Trump să impună noi reguli în ceea ce privește furnizorii de avort, în frunte cu Planned Parenthood.

Politică comentarii

Siteul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Totuși, de prea multe ori, exprimarea lor se face într-un mod extrem de agresiv, fără coerență, și denotă mai degrabă un patos extrem decât o atitudine rațională.

Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.

Comentarii de tipul "toți preoții sunt niște X", "am văzut eu pe unul care...", "biserica este doar...", nu aduc absolut nicio contribuție.

Comentariile anonime vor fi cel mai probabil șterse, mai ales dacă sunt agresive (de orice parte s-ar poziționa). Pentru mai multe detalii legate de politica noastră privind comentariile, citește aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *