Denzel Washigton: „Tot ce am primit este de la Dumnezeu”

Denzel Washigton: „Tot ce am primit este de la Dumnezeu”

|
21/03/2022
|
0 comentarii
|

Este minunat cum în lumea de la Hollywood își fac loc și mărturisitori ai credinței creștine iar unul dintre ei este Denzel Washington. Acesta nu se sfiește în interviurile la care este chemat, chiar dacă uneori sunt talk-show-uri de televiziune, să îi dea lui Dumnezeu mulțumire pentru ce a primit.

Într-un interviu de la „Desus & Mero”, Washington vorbind despre viitorul său film „The Tragedy of Macbeth”, în timpul conversației mărturisește că deși a studiat mult, a primit talentul prin „harul lui Dumnezeu”, acest dar pe care apoi l-a cizelat pe cât a putut.

Lui Denzel i s-a cerut să numească „una dintre cele mai importante lecții de la Hollywood pe care toată lumea ar trebui să o cunoască” iar actorul a spus că „una dintre cele mai importante lecții din viață… este să vă amintiți să aveți o atitudine de recunoștință, de smerenie, să înțelegeți de unde vine darul vostru”.

Actorul i-a asigurat pe tineri că tot ceea ce a făcut: „Nu este al meu, mi-a fost dat de harul lui Dumnezeu”. El i-a încurajat pe toți să folosească ceea ce au „pentru a-i ajuta pe alții”, să îl înmulțească astfel. „Nu este cât de mult ai, ci ce faci cu ceea ce ai”.

Cu un alt prilej actorul, tată a trei copii, a spus că: „În fiecare rugăciune, tot ce aud este: „Hrănește-mi oile”. Asta vrea Dumnezeu să fac… Dar ceea ce am aflat în ultimii doi ani este că există tot felul de oi. De aceea, vorbesc cu creștini practicanți pentru a înțelege ce pot să fac pentru aproape”, a concluzionat Denzel Washington.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: