Daniel Buzdugan: Pelerinajul de Sfântul Andrei nu e ok, în schimb pelerinajul la secțiile de vot va fi ok...

Daniel Buzdugan: Pelerinajul de Sfântul Andrei nu e ok, în schimb pelerinajul la secțiile de vot va fi ok…

|
27/11/2020
|
2 comentarii
|

Daniel Buzdugan și-a manifestat, într-o postare pe pagina sa oficială, dezaprobarea față de dubla măsură cu care autoritățile se raportează la viața spirituală din România, dar și față de educație:

„Pelerinajul de Sfântul Andrei de la Constanta nu e ok, în schimb pelerinajul întregii populații a României la secțiile de vot va fi sper ok :).

Au trântit în nas ușile școlilor copiilor noștri că prezintă pericol prezenta lor acolo, dar în schimb ne invită pe noi părinții în școli, ca să îi votăm?! Pe bune?!!”

Cu un alt prilej, omul de radio a susținut poziția pe care ar trebui să o avem, ca creștini, în această pandemie:  

„Orice-ar fi și orice s-ar întâmpla noi, creștinii, nu putem să ne distanțăm față de Dumnezeu! Am fost făcuți de Dumnezeu și am fost făcuți pentru Dumnezeu și cine nu înțelege asta, trăiește o viață fără niciun sens!”

De asemenea Daniel Buzdugan a sugerat deschiderea școlilor, afirmând că școlile nu sunt focare de infecții: „Adică copiii mei se chinuie acasă la mizeria asta de-i zice școală online și eu să dau fugă până la școală la vot?! Dacă s-ar deschide școlile ca în țările civilizate de exemplu, școli care n -au fost focare de infectare, eu o să ies la vot! Altfel nu.

Doamne ajută!”

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

2 comentarii la “Daniel Buzdugan: Pelerinajul de Sfântul Andrei nu e ok, în schimb pelerinajul la secțiile de vot va fi ok…

  1. Constantin says:

    Care vot dragi Romani totul e facatura si chiar si in SUA marionete si papusari! Nu exista vot ca nu avem cu Cine vota…!

  2. Marian says:

    Dacă ai fi fost la vot, ai fi văzut măsurile de distanțare, igienizare și protecție luate de autorități , măsuri neluate vreodată de BOR in vreo biserică ortodoxă ( banalul gel dezinfectant)

Leave a Reply

%d bloggers like this: