Dan Negru: „Un guru yoghin a adunat mii de oameni în București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd”

Dan Negru: „Un guru yoghin a adunat mii de oameni în București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd”

|
22/04/2022
|
0 comentarii
|

„Un guru yoghin a adunat ieri mii de oameni în București. Dacă spui ca mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool” a comentat Dan Negru un eveniment monden câteva mii de bucureșteni au mers ieri la o întâlnire pe Arenele Romane cu un guru yoghin.

„O cântăreață cunoscută imi trimite in fiecare dimineața pe whatsap câte o mantară. Când i-am spus să încerce și cu “Tatăl Nostru” m-a privit cu mirare. Eram retrograd.

Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. “alungă spiritele rele” mi-a explicat . Când i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat.

Ăștia suntem…Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalti vor să te facă altceva!”

Despre yoga părintele Paisie Aghioritul și alți duhovnici spunea că nu are legătură cu spațiul și spiritualitatea creștină făcând parte dintr-un sistem religios ce nu îl include pe Dumnezeu ca persoană.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: