Casă construită pentru o familie cu zece copii de către mănăstirea Hadâmbu

sfințirea-terenului

Casă construită pentru o familie cu zece copii de către mănăstirea Hadâmbu

|
01/06/2019
|
1 comentariu
|

Mănăstirea Hadâmbu va construi o casă pentru familia Ciobanu din satul Ion Neculce din județul Iași care se confruntă cu o situație materială precară, a transmis agenția de știri Basilica. Cei zece copii ai familiei Ciobanu au o situație școlară foarte bună dar dificultățile materiale le pun mari probleme în procesul de învățare.

Impresionat de cazul acestor copii, părintele Nicodim Gheorghiţă, stareț al mănăstirii Hadâmbu, a demarat construirea un cămin nou, care să permită o viață decentă. Părintele arhimandrit a spus că „şi-a adus aminte de propia copilărie”.

Astfel în data de 30 mai 2019 a fost sfințit terenul pus la dispoziţie de Primăria satului pe care se va construi casa. La acest moment au participat și membrii familiei.

Cu acest prilej, starețul Mănăstirii Hadâmbu, și-a exprimat nădejdea „că nu peste multă vreme, se va sfinţi casa în care cei zece copiii buni și frumoși ai acestei familii vor crește alături de părinţii lor”.

Elena Ciobanu, mama copiilor, a mulțumit părintelui stareț și tuturor celor care s-au implicat în această acțiune umanitară.

Politică comentarii

Siteul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Totuși, de prea multe ori, exprimarea lor se face într-un mod extrem de agresiv, fără coerență, și denotă mai degrabă un patos extrem decât o atitudine rațională.

Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.

Comentarii de tipul "toți preoții sunt niște X", "am văzut eu pe unul care...", "biserica este doar...", nu aduc absolut nicio contribuție.

Comentariile anonime vor fi cel mai probabil șterse, mai ales dacă sunt agresive (de orice parte s-ar poziționa). Pentru mai multe detalii legate de politica noastră privind comentariile, citește aici.

Un comentariu la “Casă construită pentru o familie cu zece copii de către mănăstirea Hadâmbu

  1. Maria Pasca says:

    Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta manastire impreuna cu slujitorii sai !!
    Dumnezeu sa binecuvanteze casa si familia cu cei 10 copii care va locui in ea.Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *