Bulgaria: Sfântul Nichifor cel lepros le-a indicat prin vedenie ca tratamentul e Sfânta Împărtășanie si vizitarea Bisericii

Bulgaria: Sfântul Nichifor cel lepros le-a indicat prin vedenie ca tratamentul e Sfânta Împărtășanie si vizitarea Bisericii

|
30/03/2020
|
0 comentarii
|

Acum am sunat un prieten din Bulgaria, pr Dobre de la Silistra. Mi-a spus că în Bulgaria sunt restricții, dar NU asupra Bisericii.

Clerul a reacționat la unison ca mai ales acum toti au nevoie de Biserica, iar Sfântul Nichifor cel lepros le-a indicat prin vedenie ca tratamentul e Sfânta Împărtășanie si vizitarea Bisericii.

Primul ministru bulgar a spus compatrioților săi ca el e ortodox, ca roagă Biserica să aibă grijă de popor prin slujbe si ca el e primul care stă ceasuri în Biserică și nu se va îmbolnăvi si se împărtășește cu aceeași linguriță, pentru că….zice el … Bulgaria nu e atat de bogata ca România să aibă mii de lingurițe.

Deci Rusia, Georgia si Bulgaria au rugat prin autorități clerul să intensifice rugăciunile în Biserică si să aibă grijă de popor. Jurnaliștii sunt mirați cum de în Bulgaria bulgărele morții nu crește ca în celelalte state… ei spun că oamenii au stat in case… dar adevarul e că Sfântul Nichifor chiar îi apără.

Să- l chemam și noi pe Sfântul Nichifor să ne apere țărișoara cu al nostru popor cuvios si smerit… poate uneori prea smerit…

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: