Atena: Vindecarea unei mame paralizate de scleroză multiplă

Atena: Vindecarea unei mame paralizate de scleroză multiplă

|
24/01/2022
|
0 comentarii
|

Deoarece mai multe persoane ne-au scris cerând mai multe detalii despre minunea din cele două clipuri prezentate pe pagina noastră de Facebook, am căutat mai multe relatări referitoare la aceasta.

Este vorba despre o întâmplare din 21 iunie 2020 când o tânără mamă pe nume Fanula, originară din regiunea Patras, sudul Greciei, a putut să meargă după un pelerinaj la Mănăstirea Sfințiilor Isidor. Fanula nu putea merge datorită sclerozei multiple în plăci, fiind paralizată.

În mănăstirea Sfinților Isidor se află o bucățică din Sfânta Cruce pe care părinții o pun peste cei bolnavi.

După ce părintele Dimitrie Lupasakis a atins crucea de spatele dânsei și a făcut o rugăciune, Fanoula a reușit să facă ajutată câțiva pași, apoi s-a dus se roage în paraclisul din peștera Sfântului Aristide în jurul căreia este ridicată mănăstirea. Dânsa a continuat să meargă singură după, din ce în ce mai bine, spre bucuria copiilor și a celorlalți pelerini, dar și a părinților de față.

Fanula are doi copii și este bine acum, chiar dacă inițial diagnosticul medicilor era rezervat și nu îi dădeau șanse de a se putea deplasa singură. Tânăra venise la o slujbă din mănăstire și l-a rugat pe părintele Dimitrie să se închine la Sfânta Cruce, să se roage pentru ea.

Scleroza în placi sau scleroza multiplă este o afectiune neurodegenerativă, în cadrul căreia sistemul imunitar atacă teaca de mielina care înconjoară și izoleaza fibrele nervoase. În momentul actual nu exista un tratament care să vindece scleroza multiplă dar există protocoale de încetinire a evoluției bolii.

Așezământul Sfinților Isidor se găsește pe dealul Lycabettus , lângă Atena. Adresa este Μονοπατι Λυκαβηττου, Athina, 114 71, Greece, nr. de telefon:  +30 21 0363 3282 . Mănăstirea este deschisă zilnic între 7.30 și 13.30, sâmbăta și duminica și între 17 și 18.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: