40 de zile pentru viață! Teroriștii răspund cu "pumni", vandalism și sofisme

40 de zile pentru viață! Teroriștii răspund cu “pumni”, vandalism și sofisme

|
04/03/2015
|
10 comentarii
|

40zile

Un grup de oameni cu bun simț din Cluj au inițiat o campanie de conștientizare cu privire la avort. Este un fapt firesc într-o societate liberă, dar în care crima este legală și nu există niciun mecanism de informare a femeilor care aleg, de cele mai multe ori obligate, să renunțe la copilul nenăscut.

Ca răspuns, teroriștii pro-avort și-au făcut apariția cu aceleași mesaje lipsite de umanitate și decență, repetate mecanic și violent. Aceleași mesaje, sloganuri ale unei ideologii criminale ce a făcut sute de milioane de victime în întreaga lume, mai multe decât toate războiale cunoscute de umanitate luate la un loc. Oameni care ucid în numele libertății și îngăduie și altora să ucidă, având grijă ca înaintea săvârșirii acestei crime să fie total dezinformați. Dar după crimă sunt lăsați de izbeliște, cu conștiința încărcată, cu inima îndurerată de pierderea copilului, cu o faptă pe care nu o vor uita niciodată. Și nu e de mirare că femei împinse să ucidă, de apropiați sau de dezinformare, ajung de multe ori să își pună capăt zilelor. Fiindcă crima e crimă, și sloganurile sofiste ale activiștilor pro-avort nu adaugă un strop de alinare celei care a trecut prin experiența traumatizantă a avortului.

Studii peste studii au arătat că femeile sunt mai înțelepte decât bărbații. Tendința lor de a fi mai credincioase decât bărbații e dovadă de înțelepciune. Multe alte studii au arătat că femeile, în lipsa unei conștiințe religioase sănătoase și puternice, sunt mult mai predispuse spre afecțiuni psihice cum este depresia, anxietatea, și tot felul de tulburări emoționale. De cealaltă parte, bărbații devin agresivi și manifestă un comportament sociopat, narcisist și egolatru.

Feministele, cele care vor să fie ca bărbații, și nu femei puternice și înțelepte, dau dovadă de aceiași agresivitate, narcisim, egoism și lipsă de empatie spre care sunt predispuși bărbații.

“Este corpul meu”, deci pot ucide un copil, este nu numai dovadă de egoism și lipsă patologică de empatie față de ființa care deja trăiește, după toate criteriile științifice posibile, dar și de lipsă de logică elementară. Când nu mai poți decela realitatea de irealitate, intrăm adânc în zona patologicului psihiatric. O femeie sau un bărbat care nu pot face distincția elementară între corpul femeii însărcinate și copilul acesteia, sunt oameni care fie mint cu nerușinare, fie spun asta ca să se mintă pe ei și să-și înăbușe astfel conștiința, fie pur și simplu nu mai au discernământul propriu unui om conectat la realitate.

În oricare dintre cazuri, activismul pro-avort este o boală criminală, care ucide din aproape în aproape, fără milă și fără nicio mustrare de conștiință. Și nu este de mirare că această mișacare este puternic asociată cu eugenismul, cu ideea că “suntem prea mulți”, deci trebuie să nu se mai nască alții ca să avem noi mai mult loc și mai multe lucruri. Și, de ce să nu o spunem, cu activismul LGBT, care pe lângă tipul de sexualitate contrar procreării, promovează același tip de egolatrie morbidă al “dreptului” femeii de a ucide.

Politică comentarii

Siteul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Totuși, de prea multe ori, exprimarea lor se face într-un mod extrem de agresiv, fără coerență, și denotă mai degrabă un patos extrem decât o atitudine rațională.

Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.

Comentarii de tipul "toți preoții sunt niște X", "am văzut eu pe unul care...", "biserica este doar...", nu aduc absolut nicio contribuție.

Comentariile anonime vor fi cel mai probabil șterse, mai ales dacă sunt agresive (de orice parte s-ar poziționa). Pentru mai multe detalii legate de politica noastră privind comentariile, citește aici.

 • Da, da, da. Mulțumesc foarte pentru aceste articole, care spun la fix lucrurilor pe nume. 🙂 Vai, ce trist, însă, e că este atâta nevoie de ele…

 • “un copil e un copil, indiferent de dimensiune”

  Uau, ce revelatie nula! Logica circulara “un burete e un burete” care practic si teoretic nu zice absolut nimic. Oameni cu asa gandire ‘logica’ si ‘clara’ stau sa protesteze si voi ii mai faceti cap de afis.

  Eu sunt pro-avort si pro-viata in acelasi timp, nu cred ca una exclude pe cealalta. Cel mai important e intradevar sa definesti si sa delimitezi clar “un copil uman” de “un fat uman”, “o colectie de celule umane”. “10 celule umane” nu cred ca va fi egal niciodata cu “un copil uman”. Deci inainte sa se poata numi “copil uman” sunt pro-avort, dar dupa ce am stabilit ca e vorba de un “copil uman” si nu un bulgare de carne atunci sunt anti-avort, pro-viata.

  Dar oamenii ce stau acolo cu pancarde evident nu isi pun probleme de genu. Daca le-ai arata un fat uman si un fat de cangur, nici nu ar putea face diferenta. Probabil ar zice ca ambii sunt extraterestrii.

  Voua vi se pare ca asta arata uman?
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/21/Tubal_Pregnancy_with_embryo.jpg/1024px-Tubal_Pregnancy_with_embryo.jpg

  • Revelația nulă este a ta, nu a lui. Așa cum tu spui până aici e bulgăre de carne, de aici încolo este om, așa și el spune că nu există un “aici” până unde omul e doar bulgăre de carne. Bulgări de carne sunt la măcelărie. Ia unul cu 10 lei și ține-l o zi să vezi dacă crește ceva în afară de viermi.

   Se pare că cunoștințele tale de biologie sunt nule, nu argumentele altora. Lucrurile nu se judecă după cum arată, ci după ceea ce sunt în realitate. Un embrion uman este un organism care se hrănește și se dezvoltă, în baza materialului (epi)genetic din zigot. După toate regulile posibile este viață. Dacă îl scoți din mediul respectiv moare. Dacă îl lași se dezvoltă într-un om deplin format fizic. Nu îți trebuie multă minte ca să înțelegi așa ceva.

   Dacă ești pro-avort, ești pro-crimă. Fiindcă avortul este legal mult timp după ce fătul nu mai arată ca un cangur, ci chiar îi funcționează sistemul nervos și simte durere. Și ca să știi, când a fost legalizat, fiindcă este legal după cum bine știi doar de câteva zeci de ani, avortul se putea face și cu o zi înainte de naștere. Deci spune-mi, în spiritul sfintei moralității ateu-seculare, cum de le-a venit oamenilor mintea la cap să restrângă dreptul de a ucide cu sânge rece copii?

   Și poate știi că există un puternic curent pentru legalizarea uciderii copiilor cu dizabilități chiar și după naștere. Și în unele țări din Europa chiar e legal. Un burete e un burete. Și un om e burete de șters pe jos cu el.

   • “Fiindcă avortul este legal mult timp după ce fătul nu mai arată ca un cangur”

    Eu nu stiu legal exact cum e, dar uite ca la nivelul asta ar trebuii sa stea discutia si dezbaterea, adica cand putem vorbii de copil ce simte durere si cand de niste celule.
    In schimb oamenii aia inloc sa incurajeze o dezbatere si o discutie, ei cred ca detin ei “adevarul absolut” si nici nu mai are nevoie de discutie asa ca protesteaza.

    Macar de ar argumenta mai bine, ca sa intelegem si noi ce vor.
    Hai sa nu mai facem afirmatii circulare si generalizatoare ca “toti is copii” precum aceste sunt false si va dati si voi seama de asta pentru ca aveti si voi la “Politică comentarii” fara argumente de genul “toți preoții sunt niște X”

    • SilviuD

     Pentru un “umanist” care nu crede in sufletul uman si alte “aberatii religioase” ar trebui sa fie foarte clar faptul ca acel bulgare de carne are aceleasi drepturi indiferent daca e dezvoltat complet sau nu. Fiind vorba strict de chimie sau biologie….de ce ar conta stadiul de dezvoltare al copilului? Doar va ramane o amestecatura de celule toata viata sa nu?
     Sa inteleg ca acel copil nu are dreptul la viata decat dupa momentul nasterii? Sau doar dupa ce incepe sa simta durere? Serios?!? Asta este pragul de la care putem fi numiti oameni? Cand incepem sa simtim durere?

     Off-topic: tu ce cauti pe acest site? Pui intrebari fara noima, ignori raspunsurile/argumentele….pui alte intrebari fara noima etc. Nu vrei sa intelegi crestinismul si lucrurile pentru care militeaza acesta, vrei doar sa-ti impui un punct de vedere fara nicio sustinere argumentativa. Daca sunt atat de multe site-uri care nu au altceva mai bun de facut decat sa arunce cu …… in religie/credinta de ce nu pornesti niste discutii acolo? Nu ar fi “a win-win situation”?

     • “….de ce ar conta stadiul de dezvoltare al copilului?”
      Nici tu n-ai inteles. In stadiile initiale eu sustin ca nu este “copil” si doar un set de celule.

      ” Asta este pragul de la care putem fi numiti oameni? Cand incepem sa simtim durere?”
      Zimi tu cand crezi ca e bine sa fie numiti oameni! Cand e o singura celula, fix dupa fecundare, tu tot om/copil ii zici? La nivelul ala doar citind ADN-ul ne putem da seama ca e de natura umana.

      http://evoled.dbs.umt.edu/docs/similarity.gif

      ” tu ce cauti pe acest site?”
      Voi lasa gandirea ta sa iti ofere raspunsurile care te satisfac personal. Motivele mele nu ar ajuta.

   • Petrache

    Excelent argument!

 • Anca

  In America toata lumea stie ca Sarah Palin e o proasta. In afara de red necksii care o sustin. Ca la noi cu Ponta. Tre sa existe un lider si pentru prosti.

  Si ce zice Sarah Palin asta legat de avort, care apropo si ea e religioasa, ca nu stiu cum se nimereste dar oricine discrimineaza alti oameni, o face pe baza valorilor crestine :)) Binenteles ca nu e bun, interziceti-l, de fapt nu mai lasati femeile nici contraceptive sa ia, sa facem copii ca iepurii. Orice prostie la care te poti gandi, ea o sustine.

  Mai sunt apoi femei ca Hillary Clinton, probabil viitorul presedinte al Americii, si prima femeie presedinte in State, care nu este impotriva avortului, ci pro-educatie, pro-contraceptie si pro copii nascuti in familii care ii doresc si care le pot asigura o viata cum trebuie.

  Fiindca asta e problema: Oamenii fac copii fiindca sunt prea ne-educati sau prea saraci sa se proteje. Decat sa militati contra avortului mai util ar fi sa dati prezervative gratis. In plus nu toti vor si stiu cum sa fie parinti. Toti criminalii lumii au avut parinti rai (si apropo, habotnici, nimic nu e mai rau ca terorismul religios). Deci de fapt ce incurajati voi?

  Dar asa e lumea azi. Nu poti sa conduci o masina fara sa faci scoala de soferi si fara sa ai permis. Dar oricine poate sa faca un copil si daca ar fi dupa voi, sarcinile nedorite ar trebui duse la capat. Ca pe vremea comunismului ce sa mai.

  Este o societate libera insa si fiecare are dreptul sa se exprime si sa arate cat il duce capul. Din fericire binele invinge mereu. Si prin bine ma refer la oameni inteligenti – stiinta, si la oameni buni – empatici. Cum o fi sa nu te regasesti in niciuna din aceste doua categorii? Voi sa imi spuneti.

  • Unde vedeți empatie în faptul de a ucide un copil? Unde vedeți empatie în a spune “oamenii needucați” fac copii? Asta numiți dumneavoastră societate educată, să nu ne înmulțim ca iepurii, dar să facem sex ca iepurii însă cu prezervativ?

   • Anca

    Tu unde vezi empatie in a aduce pe lume milioane de copii care nu vor avea o viata buna? Drepturile copilului voi sunteti primii care le incalcati. Societate educata si informata inseamna sa stii ca oamenii vor face sex, fiindca este o nevoie umana, si sa minimizezi raul care s-ar putea intampla din asta.

    Dar daca vrei sa raspunzi, raspunde la faptul ca militezi sa ne intoarcem la niste conditii din comunism cand orfelinatele erau pline de copii nedoriti, din care nu scapau multi cu viata. La femei care mureau provocandu-si singure avort, sau mergand la doctori dubiosi care ofereau ilegal serviciul acesta.

    M-am saturat sa vad cum faci cherry picking cand raspunzi la comentarii. E ca si cum creierul tau blocheaza informatia care nu ii convine sa auda – adevarul e mereu inconfortabil, si se ia de orice rahatel, doar ca sa ai si tu o replica de dat, gresita si aia.

    Eu nu cred ca esti un om rau, cred insa ca nu te-ai informat suficient si lupti de partea gresita. Iti recomand sa citesti numarul nou al National Geographic numit “Razboi cu stiinta”. Vei vedea acolo cat rau poti face chiar daca ai intentii bune, neintelegand corect problema.